Προϊόντα για αλλέγκα ag (12)

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης. Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας. Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Ασταξανθίνη

Ασταξανθίνη

Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα.
Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης. Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη. Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Υγρό μεταφοράς ψύξης και θέρμανσης με βάση το μονοαιθυλενογλυκόλη για τεχνικές εφαρμογές
Είμαστε πιστοποιημένοι βιολογικοί

Είμαστε πιστοποιημένοι βιολογικοί

Χάρη στη βιολογική μας πιστοποίηση, μπορείτε να έχετε τη δική σας σειρά βιολογικών μπισκότων! Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.
Συνδετήρας 8 40x40, ZN

Συνδετήρας 8 40x40, ZN

Για τη γωνιακή σύνδεση τριών αλουμινένιων προφίλ. Υλικό: GD-ZN Χρώμα/Επιφάνεια: μαύρο Βάρος: 0,092 kg Υποδοχή: 8
160*50*47 Πολυουρεθανένιο τροχό - Πολυουρεθανένιοι τροχοί

160*50*47 Πολυουρεθανένιο τροχό - Πολυουρεθανένιοι τροχοί

160*50*47 Ρόδα από πολυουρεθάνη - Ρόδες από πολυουρεθάνη Κωδικός προϊόντος: R3B9V4E6H Διάμετρος τροχού (mm): 170 Πλάτος τροχού (mm): 50 Διάμετρος οπής (mm): 47 Φορητότητα (Kg): 700 Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C / +70°C Βάρος (gr): 3824
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08% Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0 Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Ergyphilus® Atb

Ergyphilus® Atb

Το ERGYPHILUS® ATB είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από μια μοναδική συνεργία 3 ζωντανών στελεχών. Περιέχει αυστηρά επιλεγμένα γαλακτοβάκιλλα για τις ιδιότητές τους: - Lactobacillus plantarum LMG P-21021 - Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 - Lactobacillus acidophilus DSM 21717 Η δοσολογία του 7 δισεκατομμυρίων βακτηρίων ανά κάψουλα έχει μελετηθεί ειδικά για να υποστηρίξει τη λήψη αντιβιοτικών. Το ERGYPHILUS® ATB περιέχει βιταμίνη B3, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση υγιών βλεννογόνων, συμπεριλαμβανομένου του εντέρου. Η εμπειρία της Nutergia - Εγγύηση 7 δισεκατομμυρίων βακτηρίων ανά κάψουλα. - Διατήρηση σε δροσερό (+4°C) για να διασφαλιστεί η συντήρηση και η ποιότητα του προϊόντος. - Στέλεχος παρόμοιο με αυτά που υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό. - Αντοχή στην γαστρική οξύτητα και στα χολικά άλατα για επιβίωση των βακτηρίων μέχρι το έντερο. - Αναβιώσιμα βακτήρια: επαναφέρουν τη ζωή τους σε επαφή με το εντερικό περιβάλλον. Αναβιώσιμα γαλακτοβάκιλλα: 21 δισεκατομμύρια Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 9 δισεκατομμύρια Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 6 δισεκατομμύρια Lactobacillus plantarum LMG P-21021: 6 δισεκατομμύρια Βιταμίνη B3: 3,6 mg (22,5 % VNR*)
Αμινο-Διθιοφωσφορικό / Θειοφωσφορικό Οξύ Περιέχον Άζωτο ≥ 90% - Διθιοφωσφορικό

Αμινο-Διθιοφωσφορικό / Θειοφωσφορικό Οξύ Περιέχον Άζωτο ≥ 90% - Διθιοφωσφορικό

Προϊόν Επισκόπηση Χημική εμφάνιση Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85. Χημική εφαρμογή και ισχύς Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη. Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές. Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη. Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής. Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7 Κωδικός HS: 292019
DL-Μεθειονίνη

DL-Μεθειονίνη

Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα.
Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.